Asistenta la domiciliu

Despre noi

Performanta si atentie la detalii

Asistenta TEHNICA la domiciliu este un serviciu complex(de specialitate) si complet(apa, aer conditionat, gaze, electrica, lacatuserie) care vine in sprijinul dumneavoastra pentru rezolvarea situatiilor tehnice aparute in locuinta. Pentru asistenta la domiciliu puteti apela direct la sau prin intermediul societatii de asigurare cu care aveti incheiat contractul de asigurare locuinta.

Servicii de mentenanta instalatii sanitare, termice, electrice, servicii de interventie de urgenta in cazul in care aveti o avarie in locuinta; raspundem prompt si profesional in cazul in care ne solicitati sa intervenim intr-o situatie urgenta, cazurile acoperite sunt intr-un domeniu foarte larg, cuprinzand probleme ale alimentarii cu apa, gaze, alimentare electrica, lacatuserie, aici intrand probleme legate de incuietori, usi, ferestre termopan, etc. De asemenea, executam inlocuiri contoare casnice(apometre), desfundari canalizare, scurgere chiuveta, desfundare scurgere cada, desfundare scurgere sifon, desfundare wc, etc.

Performanta este dobandita din experienta. Ne recomanda o colaborare cu o renumita firma de asigurari(cea mai mare din Romania) care ofera pentru clientii sai(asigurare locuinte) serviciul de Asistenta de urgenta la domiciliu, sau Asistenta tehnica la domiciliu, serviciu pe care il promovam in detaliu pe acest site.